Baka zatekla unuku (13) golu u automobilu sa Živanom S. (24)

0
202113

Baka devojčice iz okoline Inđije zatekla je svoju unuku golu u automobilu sa Živanom S., a ona tvrdi da je zaljubljena u njega

Policija je uhapsila Živana S. (24) iz Krčedina zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu! Živan S. je uhapšen nakon što je devojčicina baka prijavila unukin nestanak. Policija ispituje da li je bilo obljube ili se sve dešavalo na dobrovoljnoj osnovi.

Kako saznajemo, nestanak devojčice iz okoline Inđije prijavila je njena baka, koja se zabrinula što se ona nije vratila kući.Baba je o nestanku unuke obavestila policiju pa je pozvala u pomoć komšiju i odmah je započela potragu. Tražila je svuda, pa čak i okolini Beške. Obilazili su sva skrovita mesta i unukine drugare. U trenutku kada su već počeli da dižu ruke od potrage, na skrovitom mestu, u šumarku, primetili su parkirani automobil, koji se baki devojčice učinio poznat. Setila se da ga je viđala kako obilazi oko njene kuće. Sumnjajući na najgore, s komšijom se prikrala i u tom trenutku samo što joj srce nije otkazalo – priča naš izvor.

Baba je ugledala svoju unuku u ljubavnom zanosu sa Živanom S. Bili su potpuno goli i nisu obraćali pažnju na okolinu. Šokirana žena pokušala je da otvori vrata automobila, ali ona su bila zaključana. To je dalo dovoljno vremena Živanu da doda gas i pobegne. Šokirana baba nestale devojčice vratila se kući i čekala. Posle dva sata unuka je stigla i priznala babi da je u vezi sa Živanom, koji je 11 godina stariji od nje! Zabrinuta za unuku, baba je slučaj prijavila policiji, koja je po nalogu dežurnog tužioca dete odvela na ginekološki pregled, gde je konstatovano da devojčica nije silovana. Odmah je izdat nalog za privođenje Živana S. – rekao je naš izvor.

Živan S. se tereti za obljubu nad detetom. Za to krivično delo se sumnjiči bez obzira na to što je devojčica verovatno bila dobrovoljno s njim. Ona je još dete i bilo kakav emotivni, fizički, seksualni kontakt je zabranjen – objašnjava naš izvor i dodaje da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova i biće uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here