Bespravno izgrađenom objektu u Gradskom parku – IZDAT NALOG ZA RUŠENJE!

2
1964

U mitrovačkom Gradskom parku, kod „Partizanovog“ igrališta, nadležne inspekcije su utvrdile postojanje bespravne, nelegalne i nezakonite gradnje.

Po rečima zamenika gradonačelnice Petra Samardžića, „tako nešto je nedopustivo u našem gradu, tako nešto je za krajnju osudu i tako nečemu mora konačno da se stane na kraj„.

Građevinska inspekcija je reagovala, zatvorila gradilište, a zamik gradonačelnice je pozvao i nadležnu inspekcijsku službu da hitno naloži meru rušenja, odosno uklanjanja bespravno postavljenog objekta.

Zakonski propisi moraju da se poštuju, posebno u oblasti izgradnje. Zakon važi za sve i neka ovo bude opomena za sve one koji misle da mogu da rade mimo zakona, a posebno opomena onima koji misle da bespravno mogu da grade u našoj Sremskoj Mitrovici,“ rekao je Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

2 COMMENTS

  1. „Zakonski propisi moraju da se poštuju, posebno u oblasti izgradnje. Zakon važi za sve i neka ovo bude opomena za sve one koji misle da mogu da rade mimo zakona, a posebno opomena onima koji misle da bespravno mogu da grade u našoj Sremskoj Mitrovici,“ rekao je Petar Samardžić. Da li je ovaj normalan kada može da da ovakvu izjavu. Što ne pogleda priobalje Save, posebno deo desno od Rubina, o čemu je Portal već pisao. Likovi su napravili kuće i još napisali zabranjen prolaz-privatan posed. Fuuuuuuuuuuuuuuuj. Nikada nismo saznali ko su vlasnici tih kuća, kao ni koje investitor ovog objekta. Ko ga štiti, koji zakon, kada se radi o punoletnim osobama?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here