Lažna vest televizije „Happy“ o devojčici koja je donela bombu u inđijsku školu

0
1300

„Hepi“ televizija sa nacionalnom frekvencijom, u okviru jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“, objavila je vest da je „devojčica iz Inđije donela bombu u jednu osnovnu školu i posedovala je spisak đaka i nastavnice“. Ipak, iz Policijske uprave demantovali su ovu vest.

Uznemireni roditelji iz Inđije kontaktirali su lokalni portal IN Medija povodom vesti koja je objavljena na televiziji sa nacionalnom frekvencijom da je u jednu osnovnu školu u Inđiji devojčica donela bombu i spisak đaka i nastavnika, te da je policija reagovala i tragedija je sprečena.

U školama na području celog Srema nije zabeležen ni jedan incident, policiji nije prijavljen ovaj događaj niti je policija reagovala kao što je navedeno.- navode iz policijske uprave Sremska Mirtovica.

U okviru jutarnjeg programa televizije “Hepi” danas u 11:05 sati prekinut je program radi objave „najnovije vesti“ u kojoj Milomir Marić obraća voditejki kao uvod u vest  „sve vesti dolaze prvo u tvoj kompjuter pa se posle šire dalje, najnovija vest

Najnovija vest je da je u jednoj osnovnoj školi u Inđiji se pojavila devojčica na početak nastave sa bombom u školskoj torbi, ne zna se kojom, ali bombom. Imala je spisak u učenika na kom se nalazila i jedna nastavnica. Ne znam šta nastavnica predaje i njeno ime ali evo Tanjug je javio. Istraga je u toku i proverava se koje su bile njene namere i bilo kakva tragedija je zaustavljena. saopštila je voditeljka.

U prvoj informativnoj emisiji ove televizije, nakon jutarnjeg programa, nije se pojavila vest o navodnom incidentu u inđijskoj školi.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Verica Marinčić/IN Medija)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here