„BLOKIRAĆEMO PUTEVE!“: Sremci nameravaju da spreče dolazak homoseksualaca u Manastir Krušedol

2
11597

U susret najavljenom Europrajdu, tokom kojeg će homoseksualci, pored Beograda, paradirati širom Srbije, kako bi svojim prisustvom poganili sveta hrišćanska i istorijska mesta, žitelji fruškogorskih sela Krušedol, Maradik, Velika Remeta i Čortanovci najavili su da će blokirati sve puteve i prilaze manastiru Krušedol ne bi li, na taj način, sprečili dolazak najavljenih prajdista u ovu pravoslavnu svetinju.

Takođe se očekuje i protest roditelja učenika osnovne škole „23. oktobar“ u Sremskim Karlovcima zbog najavljene posete prajdista ovoj osnovnoškolskoj ustanovi u kojoj treba da se održe „predavanja edukacije o seksualnosti“ đacima.

Roditeljima će se priključiti i brojni građani Sremskih Karlovaca nezadovoljni najavljenim dolaskom ovih lica u karlovačku bogosloviju, karlovačku gimnaziju i episkopat.

U znak podrške, i njegova svetost patrijarh ruski gospodin Kiril pozdravio je čvrste hrišćanske stavove srpskih vernika povodom najavljene parade homoseksualaca u Beogradu i Srbiji.

U mnogim evropskim državama se ideologija LGBT nameće spolja uprkos volji naroda, što, između ostalog, dokazuje miting za tradicionalnu porodicu koji je održan u Beogradu“ saopštio je zamenik predstavnika odeljenja za odnose sa javnošću Sinoda Ruske pravoslavne crkve Vahtang Kipšidze

Manifestacije protiv LGBT ideologije u Srbiji pokazuju da se pogledi nameću protiv volje značajnog broja tradicionalnih hrišćana. Neprihvatanje ove ideologije je prisutno u svim državama Evrope. Ipak, ovaj pokret (anti-LGBT) namerno marginalizuje politički mejnstrim“, rekao je Kipšidze

Podsetimo, u bratskoj Rusiji se svaka promocija homoseksualizma kažnjava novčano ili zatvorski, u zavisnosti od stepena učinjenog dela. U Srbiji je ostalo na narodu i sveštenstvu da se samoorganizuje i brani, kad već država neće.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Milivojević)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here