Bokser iz Šida BRUTALNO PREBIO gosta splava: POVREDE OPASNE PO ŽIVOT!

0
2917

Poznati bokser P. M. iz Šida je na jednom beogradskom splavu, gde radi kao obezbeđenje, brutalno pretukao gosta lokala i od tada je u bekstvu.

Inače, šidski bokser je, gostujući pre četiri godine gostovao u jednoj emisiji na televiziji, otkrio da je završio Filozofski fakultet u Novom Sadu i master za Bezbednost u Beogradu.

Tom prilikom je naveo i zašto se opredelio za profesionalni boks.

Trenirao sam košarku, karate, plivanje, vaterpolo i onda sam se opredelio za boks. Uvek sam voleo da se pobijem i bio sam onako malo živahan i hiperaktivan. Boks je pravi sport za to – rekao je tada kroz smeh P. M.

Tada je naveo da je čak bio i u reprezentaciji.

Posle punoletstva, počeo je ozbiljan takmičarski period i tada sam upao u reprezentaciju. Deset godina sam boksovao, odboksovao sam 120 amaterskih mečeva. Osvajao sam razne medalje. Bio sam višestruki šampion Vojvodine, šest puta vicešampion države – rekao je ranije bokser koji je trenutno u bekstvu.

Istakao je i da ima raspon ruku 190 centimetara, te da je to prednost u njegovoj kategoriji.

Velika su odricanja. Gotovo da nemate privatan život, nedeljno imam 10 treninga. Uveče su sparinzi, ali kada se uđe u ring idete samo na pobedu jer poraz nije opcija – rekao je tada on.

Ranije je govorio i o svojoj porodici. Otac i brat su mu advokati, a majka mu je zamenik javnog tužioca.

Otac i brat su mi advokati, mama je zamenik javnog tužioca, a mene je oduvek privlačila istorija. Ipak je to učiteljica života, a mi istoričari na osnovu prošlosti gradimo budućnost– rekao je bokser ranije.

Podsetimo, muškarac P. M, poznati bokser i radnik obezbeđenja na jednom beogradskom splavu, brutalno je pretukao jednog gosta lokala i od tada je u bekstvu.

Žrtva ima prelom lobanje sa krvarenjem u mozgu – navedeno je u bolnici u kojoj se žrtva leči. Prema prvim informacijama, ovaj bahati pripadnik obezbeđenja, gostu je zadao teške telesne opasne po život. Do obračuna je došlo negde posle ponoći, a policija intenzivno traga za napadačem.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here