Branka je dobila račun za struju, a uz njega i dopis iz EPS: Šokirala se KAD JE VIDELA O ČEMU SE RADI!

0
1646

Bračni par Milijašević iz Inđije doveden je u bizarnu i neprijatnu situaciju kada im je uz račun za struju stiglo i jedno pismo iz JP „Elektroprivrede Srbije“. Naime, u pismu je navedeno da je fizičko lice na koje glase računi, odnosno Branka Milijašević, preminula i da zbog toga mora da se reguliše prenos vlasništa.

Oboje živi i zdravi, sedeli su i čitali pismo i ništa im nije bilo jasno.

Bili smo šokirani! Pogotovo nas je zbunio deo u kom se navodi da je nadležni organ dostavio EPS-u takvu informaciju – počinje priču Goran Milijašević, Brankin muž.

Kako su redovne platiše, nije bilo razumljivo kako je moguće da je došlo do ovakvog propusta, pa su se obratili nadležnima u EPS-u, odnosno ispostavi u Rumi.

Šefica EPS-a nam je rekla da je informacija da je moja supruga preminula dobijena od sudskog izvršitelja, a po kom osnovu i zašto, apsolutno nikome nije jasno. Niti je ona znala da nam objasni – navodi Goran Milijašević. U prvi mah su pomislili da je greška u imenu i prezimenu, ali ipak ne. Svi podaci su se poklapali.

Višesatnim proverama zaista je utvrđeno da je obaveštenje o smrti stiglo od izvršitelja, uredno poslato na Brankinu adresu.

Epilog ove bizarne situacije bračni par iz Inđije je pokušao da traži i pred zakonom, jer je neprijatnost u koju su dovedeni napravila i druge probleme i troškove. Međutim, advokat im je objasnio da su im „ruke vezane“.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Snežana Čanad)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here