ČALMA: Radovi na asfaltiranju kolovoza

0
771

Radovi na asfaltiranju kolovoza kroz Čalmu teku predviđenom dinamikom, kao deo završnih radova na rekonstrukciji saobraćajnice Laćarak – Čalma. Prema očekivanjima predsednika Skupštine grada Vladimira Pavlovića, koji je obišao gradilište, radovi će biti gotovi i pre roka, oko 15. oktobra.

Cilj ovog projekta je da se poboljša bezbednost i kvalitet saobraćaja na deonici puta koja spaja dva važna naselja u Sremu, Laćarka i Čalme, u dužini od 7,7 kilometara. Vrednost radova je 230 miliona dinara.

„Radne mašine su, odmah nakon završetka radova na deonici Sremska Mitrovica – Veliki Radinci, prešle na deonicu Laćarak – Čalma, da bi započele asfaltiranje i sva je prilika da će ovaj put biti završen i pre roka. Čim se završe ovi radovi, nastavićemo sadnju tj. zeleni prsten oko grada Sremska Mitrovica koji smo započeli prošle godine, tako da će Čalma i put za nju dobiti jedan sasvim novi izgled, dobiće bezbedan put i drvored koji će služiti kao vetrozaštitni pojas i koji će znatno unaprediti kvalitet vazduha. Kako je, takođe, obećano da će se raditi deonica puta Sremska Mitrovica – Manđelos, ovom priliku želim da obavestim javnost da će se u sredu krenuti sa tim radovima.” – rekao je Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here