Čovek u Staroj Pazovi povređen eksplozijom bombe dok je kosio travu u dvorištu

0
1266
Foto: Goran Srdanov

U eksploziji, koja se oko podneva dogodila u centru Stare Pazove, povređen je V. R. (57), u čijem je dvorištu i došlo do nesreće. Prema rečima njegovih komšija, samo se u jednom trenutku čula snažna eksplozija, a potom su ugledali V. R. kako povređen puzi po dvorištu.

Iako su mediji preneli da je reč e eksploziji bombe, MUP se nije oglasio o tome. Komšije V. R. ističu da ne znaju otkud bomba u dvorištu, a u razgovoru otkrivaju šta se dogodilo.

Popio je jutros sa nama kafu, sve je bilo normalno. Onda se vratio da kosi travu.. U jednom momentu samo se začula strašna eksplozija. Uplašili smo se, izašli smo i videli komšiju kako krvav puzi po dvorištu i doziva pomoć“, priča sagovornica portala.

Kako saznajemo, povređeni V. D. je penzioner i sam živi u kući, dok mu je porodica u Beogradu. Zasad nije poznato kakve je povrede prilikom eksplozije zadobio, a prema nezvaničnim saznanjima, smešten je na VMA. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja, kao i kako je tačno došlo do eksplozije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here