Delu boraca uručene boračke legitimacije

0
420

U mitrovačkoj Gradskoj kući uručene su boračke legitimacije Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja koje korisnicima legitimacije obezbeđuju niz pogodnosti kod društveno odgovornih kompanija i organizacija, prilikom kupovine robe i usluga.

Sanja Lakić, pomoćnica ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zajedno sa  gradonačelnicom Svetlanom Milovanović, uručila je boračke knjižice učesnicima ratova na prostoru bivše Jugoslavije u periodu 1991-1999.

Do sada smo uručili nešto više od 100 legitimacija u Sremskoj Mitrovici. Od kako je došao ministar Nikola Selaković na čelo Ministarstva za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja, boračka legitimacija postala je i jedna vrsta kartice popusta, kako bi olakšali našim borcima svakodnevni život, moći će da ostvare brojne i velike popuste u kompanijama, preduzetničkim radnjama, banjama, apotekama širom Republike Srbije i svakog dana taj broj kompanija raste ,” rekla je prilikom uručenja Sanja Lakić.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here