Potpuno pijan vozio bicikli, otkriveno i desetak pijanih i drogiranih vozača

0
684

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su nadležni za teritoriju Sremskog okruga, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, desetoricu vozača pod uticajem opojnih droga i petoricu koji su upravljali vozilima bez vozačke dozvole.

Policija u Rumi zaustavila je tridesetšestogodišnjeg biciklistu sa 2,61 promil alkohola u organizmu, dok je u blizini Stare Pazove zatekla četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,02 promila alkohola.

U Staroj Pazovi otkriven je četrdesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „opelom“ sa 1,85 promila alkohola u organizmu i dvadesetogodišnji vozač „mercedesa“, obojica pod uticajem kanabisa. Na istom području otkriven je dvadesettrogodišnjak koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i četrdesetčetvorogodišnji vozač „audija“ pozitivan na amfetamin i kanabis.

Patrola u Inđiji zatekla je četrdesetpetogodišnjaka koji je vozio „bmv“ pod dejstvom kokaina i amfetamina, tridesetjednogodišnjeg vozača „golfa“ pozitivnog na kokain, kao i tridesetosmogodišnjeg vozača „opela“ i tridesetdvogodišnjeg vozača „bmv“, obojicu pod uticajem kanabisa. Policija u Rumi zaustavila je dvadesetosmogodišnjaka koji je upravljao „sitroenom“ pod dejstvom kanabisa i 27-godišnjaka koji je vozio „zastavu“ pozitivan na kanabis i amfetamin.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Saobraćajni policajci u Sremskoj Mitrovici, Inđiji, Staroj Pazovi i Rumi zatekli su petoricu vozača putničkih automobila bez vozačke dozvole, od kojih su dvojica vozila nakon oduzimanja vozačke dozvole i pod zabranom upravljanja. Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here