Diplomac privatnog fakulteta, bio portir i poštar, SADA JE PREDSEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE!

1
7117

Iako smo u više navrata pisali o mitrovačkim vlasnicima diploma privatnih fakulteta, stečenih u njihovim poznim godinama, izgleda da „genijalaca“ sa pečatom SNS-a ne manjka ni u drugim sremskim komunama. Pored mnoštva drugih, ni predsednik Skupštine opštine Sremski Karlovci, osim članske karte SNS-a, ne može da se pohvali zavidnim obrazovanjem, iskustvom i referencama koje bi ga kvalifikovale za ovu funkciju.

Reč je o Bobanu Petkoviću, nekadašnjem šefu obezbeđenja i šefu voznog parka u JKP „Čistoća“ Novi Sad, koji je u trenutku izbora na funkciju, u njegovoj 40. godini, bio apsolvent na Fakultetu za menadžment u tom gradu.

U njegovoj biografiji piše da je 1989. završio srednju mašinsku školu, da bi potom, ne računajući šestomesečni kurs, sa obrazovanjem napravio pauzu više od dve i po decenije. U svojoj 36. godini (2016.) volšebno je upisao Fakultet za menadžment u Sremskim Karlovcima.

Što se radnog iskustva tiče, najpre je počeo kao poštar u Rumenki, gde je radio šest meseci.

Nakon završenog šestomesečnog kursa za policajca, zapošljava se u Policijskoj upravi Novi Sad. Četiri godine je bio policijski službenik u PS Detelinara, a tri godine proveo je u OSP Sremski Karlovci. U JKP „Čistoća“ Novi Sad zaposlio se 1999. godine, a u tom preduzeću ostao je do danas.

Tri i po godine bio je koordinator održavanja vozila i infrastrukture, da bi potom avanzovao i postao šef obezbeđenja. Radio je takođe i na mestu portira i inkasanta, a bio je i poslovođa u službama smeća i javne higijene.

Zahvaljujući članskoj karti SNS-a, 2020. godine je dospeo na mesto predsednika Skupštine Opštine Sremski Karlovci, a na toj funkciji se i danas nalazi.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here