ĐOKOVIĆ IZNENADIO SREMCE: Fijakerom se provozao po obroncima Fruške gore!

0
3228
FOTO: Milan Ilić, Aleksandar Dimitrijević/ RAS SRBIJA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napravio je kratak predah od profesionalnih angažmana i, nakon Beograda, odlučio da baterije napuni u Sremu.

Pre nekoliko godina u javnosti je otkriveno da je porodica Đoković započela izgradnju velelepnog kompleksa na samoj obali Pavlovačkog jezera. Međutim, mesecima se spekuliše hoće li u tom kompleksu živeti Novak i Jelena sa decom Stefanom i Tarom, ili je to Novakov otac Srđan sagradio za sebe i svoje potrebe.

Prema saznanjima prestoničkih medija, Novak je pre dva dana posetio velelepno imanje, a meštani su bili oduševljeni kada su videli Đokovića. Naime, Novak je iznajmio fijaker i zajedno sa sinom Stefanom odlučio da se provoza po obroncima Fruške gore. Dok je prolazio kroz mala mesta, ljudi koji su ga videli mahali su mu i vikali „Nole, najbolji si„.

Ova avantura posebno se dopala Stefanu koji je imao prilike da uživa u vožnji, ali i igranju pored jezera gde je njegov deda za Novakovu decu napravio posebno mini igralište.

Vlasnik kočija obradovao se što je danas uživao u društvu najtrofejnijeg tenisera, te je okačio zajedničku fotografiju i napisao:

On je Nole, svi ga vole!

Inače, veličina vile procenjuje se na 1.200 kvadrata. Čitavo imanje je ograđeno visokom betonskom ogradom, te samo s drugog kraja jezera možete da vidite kuću, što Đokovićima garantuje privatnost. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem će očigledno najveći deo vremena provoditi Stefan i Tara.

Uz sve to, stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma. Najviše vremena na ovom imanju provode Srđan i Dijana, koji ovu kuću koriste kao vikendicu.

Zanimljivo je da se kuća nalazi na privatnom jezeru, a da se u nekoliko kuća pored nalaze prijatelji porodice Đoković s kojima se godinama unazad druže.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(LJ. T./foto: Milan Ilić, Aleksandar Dimitrijević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here