DOBRINCI: Nova fiskulturna sala, uređena mesna zajednica…

0
943

U Dobrincima su realizovana tri projekta za kratko vreme, koji će poboljšati uslove života stanovnicima ove mesne zajednice. Selo je posetila i predsednica rumske opštine Aleksandra Ćirić koja je zadovoljna, jer se projekti završavaju na vreme.

U Dobrincima su završeni radovi na uređenju prostora mesne zajednice, kao i fiskulturna sala koju koristi OŠ „Ivo Lole Ribar”. Ovi radovi su obuhvatili uređenje fasade, krečenje, gletovanje, nove elektro instalacije i ugradnju PVC stolarije, za šta je iz budžeta opštine izdvojeno 2,5 miliona dinara sa pdv-om. Sada će učenici ove škole imati odlične uslove za nastavu i dodatne sportsko-rekreativne programe– rekla je Ćirić.

Takođe, u Dobrincima je kroz projekat „Participativno budžetiranje” postavljeno novo dečije igralište koje sadrži multifunkcionalni kompleks – tobogan – kulu sa penjalicom i ljuljaškama, klackalicu, klupu, kanticu za odlaganje smeća i info tablu, a taj projekat vredan je 1,6 miliona dinara sa pdv-om.

Ćirić je naglasila da žele da svi sugrađani imaju bolje uslove za život, a da će se oni truditi da im projektima, ulaganjima i inovacijama to i omoguće.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here