Evo ko su kandidati za Narodnu skupštinu iz Sremske Mitrovice!

0
1981

Nakon isteka roka za predaju izbornih lista za Parlamentarne izbore koji se održavaju 17. decembra, na listama se našlo i nekoliko kandidata čije je mesto prebivališta Sremska Mitrovica.

Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ nalazi se, pored već rezervisanog mesta za najpoznatiju mitrovačku snaju Tomislava Jankovića na 97. mestu liste, vlasnika diplome privatnog fakulteta i vlasnika tastove kuće, još i Svetlana Milovanović, aktuelna gradonačelnica, na 220. mestu.

Na listi “Ivica Dačić – Premijer Srbije” nalazi se Brankica Velimirović, pravni tehničar (88. mesto), Andrija Popović, istoričar i direktor Muzeja Srema (164. mesto), kao i Vladan Perišić (194. mesto) po zanimanju dr. mr. doc. prof. itd. na nekom privatnom fakultetu.

Lista Srpske radikalne stranke nema kandidata iz Sremske Mitrovice, kao ni koaliciona lista Borisa Tadića i Dosta je bilo.

Na listi Nacionalnog okupljanja, Dveri i Zavetnici, kandidati su Andrijana Gavrić, babica, na 90. mestu i Nikola Ćorić, student iz Laćarka na 171. mestu, dok su na izbornoj listi NADA, Novi DSS i POKS, kandidati Jasmina Muždeka, ekonomista (83. mesto), Milivoje Todorović, takođe ekonomista (176. mesto), kao i Tatjana Stević, farmaceut (230).

Na izbornoj listi Saveza vojvođanskih Mađara nalazi se dipl. inž. šumarstva Andrijana Bauer Živković (62).

Na listi „Srbija protiv nasilja“ Marinike Tepić, Ćute i ostalih, nalazi se na 63. mestu Đorđo Đorđić, navodno košarkaški trener. Daleko iza njega su profesor Tatjana Ljubišić  (168. mesto) i Dražen Damjanović, pravnik (196).

Lista koalicije Vojvođanskih Hrvata i Bošnjaka Usame Zukorlića, imaće iz Sremske Mitrovice kandidata Krunoslava Đakovića, magistra (rimokatoličke) teologije, na 63. mestu.

Na listi Narodne stranke Vuka Jeremića nalazi se Milivoj Đorđić, finansijski konsultant (81. mesto).

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here