Fudbalska groznica u Sremskoj Mitrovici pred dolazak Crvene Zvezde

0
701

Manje od sat vremena bilo je dovoljno da se rasprodaju sve ulaznice za utakmicu osmine finala Kupa Srbije prvoligaša Radničkog i Crvene zvezde. Kako su istakli iz uprave kluba, interesovanje za susret prevazišlo je očekivanja.

– Radnički postoji jedan vek, a sutrašnja utakmica na našem stadionu, biće prva takmičarska sa beogradskim velikanom, prvakom Evrope i sveta. Vodeći se iskustvom od pre nekoliko meseci kad smo imali priliku da ugostimo Partizan, znali smo da će biti velika potražnja za ulazicama, ali nismo ni slutili kojom brzinom će biti rasprodate – kaže Dragan Despotović, sportski direktor kluba iz grada na Savi.

Iskusni sportski radnik nije krio zadovoljstvo što je za istorijski meč veliko interesovanje, pre svega, Mitrovčana, uz žal što zbog ograničenog kapaciteta stadiona, neće svi biti u mogućnosti da ljubimcima pruže podršku sa tribina.

– Prva zamisao bila je da ulaznice pustimo u prodaju u ponedeljak i utorak, u vremenskom periodu od po nekoliko sati, ceneći da će to biti zadovoljavajuće. Na naše iznenađenje, ali i oduševljenje, oko 800 ulazica prodato je za manje od sat vremena. Naš stadion, međutim, ima ograničene kapacitete, a poštujući sve zahteve policije i komesara za bezbednost nismo bili u mogućnosti da pustimo u prodaju broj ulaznica koji bi zadovoljio potražnju.

Despotović je napomenuo i da je oko 350 ulaznica opredeljeno za Crvenu zvezdu, uz naglasak da je uprava, imajući u vidu da je prodaja ulaznica vršena tokom radnog dana, odlučila da u skladu sa zahtevima, sutra tačno u podne, pustiti još 200 ulazica u prodaju na blagajni stadiona.

Utakmica Radnički – Crvena zvezda počinje u 15 časova.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(D. Tufegdžić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here