Gest poštovanja ili ludost? TETOVIRAO NA GLAVI VUČIĆEV LIK!

2
4277

Da li vam se nekada desilo, da ste kod frizera došli sa jednom idejom, a iz salona izašli sa sasvim neočekivanom frizurom?

E, ovo se skoro desilo jednom mladiću, koji nije ni slutio da će umesto običnog šišanja, dobiti (hair tattoo) frizuru i to sa likom Aleksandra Vučića.

Mario Hvala, koji se friziranjem bavi 18 godina, pre osam godina otišao je korak dalje, kada je počeo da radi tetovaže od kose. Hair tattoo, je vrsta ukrašavanja kose. Frizura nastaje brijanjem, šišanjem i bojenjem kose, na način da frizer makazicama, mašinicom ili britvicom oblikuje na glavi različite simbole, slike, reljefe.

Nije mi se desilo da nisam mogao da napravim željenu frizuru. Bilo je raznih tetovaža na glavi, od pauka, muzičkih nota, raznih simbola, a odnevano sam počeo da radim i likove. Nedavno sam jednom muškarcu na glavi radio tattoo lik Novaka Đokovića. Vučića sam sad prvi put  radio – priča Mario objašnjavajući da mu je trebalo punih pet sati da bi „skinuo’’ lik Vučića.

Na pitanje, da li se muškarcu svidela nova neobičajena frizura, Mario dodaje:

Ni on sam nije očekivao da će ispasti tako dobro. Na kraju me je samo upitao: Da li sada i da glasam za SNS?  – kroz smeh nam govori ovaj nesvakidašnji frizer.

(text/foto: Smiljka Kostić)

2 COMMENTS

  1. namazati mu glavu semtexom, plasirati mu propisno detonator i sa bezbedne udaljenosti ga detonirati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here