HOROR U SREMSKOJ MITROVICI Hranitelj silovao devojčicu

1
9612

Policijskoj upravi Sremske Mitrovice juče je prijavljen slučaj seksualnog zlostavljanja devojčice stare 12 godina koja je bila u privremenom, hraniteljskom domu. Slučaj je prijavila J. B. kod koje devojčica bila smeštena, a za zlostavljanje je osumnjičen njen suprug J. D. (59).

Devojčica J. T. živela je sa ovom porodicom od prvog janura ove godine do početka ovog meseca. Njen hranitelj se sumnjiči da je dete uz pretnje primoravao na seksualne odnose.

Shodno proceduri, sa devojčicom je obavljen razgovor u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i tom priliko je ona izjavila da je imala između 7 i 10 puta seksualni odnos sa hraniteljem J. D.

Operativnim radom policijskih službenika pronađen je osumnjičeni J. D., koji je doveden u službene prostorije PU Sremska Mitrovica. Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a njemu se na teret stavlja krivično delo obljuba zloupotrebom položaja.

Izvor: Blic

Foto: Shuterstock

1 COMMENT

  1. Dajte puno ime i prezime kao i sliku tog silovatelja iz Sremske Mitrovice. Dokle vise skrivanja imena za ovakve slucajeve? Koga skrivate i stedite?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here