Izjava majke VLATKA TOJAGIĆA o incidentu u Carskoj palati

2
12138

Kako je već najavljeno, početkom septembra nastavlja se suđenje grupi Laćaraca za tuču u Carskoj palati koja je pre bezmalo tri godine izazvala veliku pažnju lokalne javnosti. Majka prvooptuženog Vlatka Tojagića iz Laćarka, Nada Tojagić je tim povodom dala izjavu sajtu Laćaračke vesti u kojoj je navela:

„Tri godine Vlatko i momci trpe strašne pritiske. Svi su požurili i osudili ih pre vremena. Godinama se pitam čemu to? Od istine niko ne beži. Ona će se izneti i dokazati na sudu. Postoje snimci iz lokala. Da, došlo je to sukoba, strašnog sukoba i do kafanske tuče. Do sada se čula samo jedna strana priče. Niko ni pomislio nije da je mom sinu i njegovim prijateljima možda bio ugrožen život? Uostalom, ponavljam, snimci će pokazati sve. Nadamo se i želimo pravedno suđenje i da će sve završiti brzo i onako kako je po pravdi. Onima koji su pisali svašta, okarakterisali Vlatka i ostale momke kao najgore kriminalce bi mogla samo da pitam – Zašto sudite? Na osnovu čega? Pustimo istinu da govori! A 10. septembar je blizu…“ – u dahu je za Laćaračke vesti ispričala Vlatkova majka koju celokupna situacija, kako kaže, jako pogađa.

Stupili smo u kontakt sa Nadom Tojagić, u nameri da dobijemo šire obrazloženje ove njene izjave.

U razgovoru za naš Portal, majka prvooptuženog navodi da je njen sin Vlatko, kao vlasnik lokala u Carskoj palati, nakon poziva da postoji problem u lokalu, otišao da vidi o čemu se radi i zaštiti svoju imovinu.

Na snimku dostavljenom sudu jasno se vidi ima li Vlatkove krivice u tuči koja se dogodila i kolika je. Problem je kod nekih ljudi što je reč o Vlatku Tojagiću, ništa drugo, kao da je on dežurni krivac za sve. Žalosno!”- ogorčeno govori Nada Tojagić, dodajući da svako ko želi da otkrije istinu slobodno može nju da pita.

Ako je Vlatko sekao po licu oštećene, ja prva tvrdim da treba da odgovara, ali ponavljam, na snimku se sve vidi. Potrebno je samo da sud, najzad, počne da radi svoj posao onako kako zakon nalaže, a ja ću se svim silama zalagati da dokažem istinu.”- zaključuje Nada Tojagić.

Nažalost, oštećeni policajac ranije je medijima stavio do znanja da, u skladu sa pravilnikom službe, nije u mogućnosti da daje izjave za javnost dok traje suđenje, tako da nismo mogli da od njega dobijemo nikakva saznanja o ovom slučaju.

(M. Milivojević)

2 COMMENTS

  1. Vlatko je odabrao da bude kriminalac, svoje grehe je odlezao, bez uvijanja bez lazi, to je njegov izbor, ali ovaj drugi je isto kriminalac dok ne zagusti, onda bi malo da bude policajac, pa to samo ima u Srbiji.
    Za panduri koji bi da mafijaju, treba 2x veca kazna da bude za nedela, ne da se kriju iza znacke, da kamatare i glume mangupe. Jbg, nismo mi bez razloga kao drzava u teskom mulju.
    I jos nesto, odrastao sam u La nedaleko od tih momaka, nisam jos cuo da su nekog bez razloga maltretirali i izlupali, nego bi svi nesto da mafijaju, glume budala, takvi nisu bolje ni zasluzili.

  2. Nada sns bot koji se pita za sve, ceo laćarak zna da su Tojagići i Vukelići najveći šljam i ološ, kao i da je taj isti Vlatko štampao lažan novac. I inače Laćarcima kojima treba posao, samo nek se jave Nadi i ona će bez problema da ih zaposli za siguran glas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here