„Javila LJUBAVNIKU u kojoj je kolibi sa suprugom i ostavila odškrinuta vrata“: POTVRĐENA OPTUŽNICA za ubistvo muža!

0
9433

Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv osumnjičenih Zorana Dimića (52) iz Subotice i Danijele Đilasović (43) iz Beograda, za ubistvo Beograđanina Nemanje Grčića (37).

Čim sudija Nikola Radanović, kojem je pripao ovaj slučaj, bude zakazao pripremno ročište, počeće da se odmotava klupko ubistva, koje se dogodilo 25. aprila prošle godine u jednom apartmanu u Vrdniku, na padinama Fruške gore.

Da li je Danijela, Grčićeva nevenčana supruga, koja se po optužnici tereti za ubistvo u pomaganju, bila iskorišćena za njegovu likvidaciju i ko je isplanirao ubistvo, da li ona ili Dimić, koji je osumnjičen za krivično delo ubistvo, biće otkriveno čim njih dvoje budu seli na optuženičke klupe.

Posle nekoliko meseci Grčićevog skrivanja po Poljskoj, jer je znao da je na meti jednoj novosadskoj kriminalnoj grupi, Grčić je na ženina uveravanja, da ne mora da brine za svoju bezbednost, pristao da se nađe sa Danijelom u Vrdniku.

Danijela je Zoranu navodno javila u kojoj su kolibi i u dogovoreno vreme je ostavila odškrinuta vrata. Grčić je ležao na krevetu, ne sluteći da će se tada pojaviti njegov ubica. U trenutku kada je ugledao Zorana, skočio je prema njemu i onda je započelo rvanje između njih dvojice, nakon čega je usledio pucanj iz pištolja sa prigušivačem – priča naš izvor iz istrage.

Odmah nakon zločina, policija je privela Danijelu kao jedinog svedoka, ali je tokom ispitivanja ona često menjala iskaz, čak i napadača nije precizno mogla da opiše, što je izazvalo sumnju kod istražitelja.

Tada se došlo do saznanja da je Danijela bila u emotivnoj vezi sa Dimićem.

(S. Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here