ISPOVEST ĆERKE ČIJA MAJKA JE STRADALA DOK JE KOSILA TRAVU: Zgažena pred porodicom!

0
13348

Milanka Gišić (56) iz mačvanskog sela Belotić, koja je 9. aprila poginula ispred kuće, kada je na nju naleteo automobil dok je kosila travu, nastradala je pred očima svog sina i muža.

Kako kaže J. G. (33), ćerka poginule žene, samo desetak minuta ranije sa Milankom su bili i njeni unuci od sina.

Deca su pukom srećom izbegla tragediju. Snaja ih je uvela u kuću malo pre nesreće. Mama je ostala da pokosi travu, žurila je da završi pre policijskog časa. Odjednom je na nju naleteo auto. Od udarca je odletela nekoliko metara. Iako je bila sva izlomljena, pokušala je da ustane, ali nije mogla – priča J. G. i dodaje:

– Da je Hitna pomoć stigla ranije i da je u bolnici radio skener, možda bi sve bilo drugačije. Hitnoj je iz Bogatića do Belotića trebalo blizu pola sata, iako je razdaljina svega pet kilometara. Takođe, zbog kvara na skeneru u šabačkoj bolnici nije mogla da se vidi težina povrede glave koju je majka zadobila.

Ćerka poginule kaže da poznaju momka koji ju je pokosio kolima.

– Mama je radila u prodavnici auto-delova, to je porodični biznis, a taj momak je dolazio da kupuje.

Mladić je u pritvoru je i čula sam da su ga nekoliko puta vodili u bolnicu jer mu je loše posle tragedije, naročito psihički – kaže J. G. i dodaje da vozač nije bio pijan, a da će istraga utvrditi šta je dovelo do nesreće.

(B. T./ foto: privatna arhiva/ Kurir)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here