Jovan dobio violinu za OSVOJENO prvo mesto: POKLON USTUPIO maloj Nataliji Turudić!

0
1214

Zahvaljujući Jovanu Fanu, koji je osvojio prvo mesto na manifestaciji ,,Međunarodni dan muzike – dan romske muzike„, mala Natalija Turudić iz Sremske Mitrovice dobila je na poklon – violinu.

O čemu se radi?

Na manifestaciji ,,Međunarodni dan muzike-dan romske muzike„, koji se održao u Muzičkoj školi u Novom Kneževcu u organizaciji „Romskog kulturnog centra Pančevo“ iz Pančeva, Jovan Fan, učenik sedmog razreda Osnovne škole “Miloš Crnjanski” u Žablju i učenik petog razreda niže Muzičke škole “Isidor Bajić” u Novom Sadu u klasi profesorke Mirjane Hajduković Davidović osvojio je prvo mesto i na poklon dobio violinu.

Nakon dobijene violine Jovan se obratio publici, zahvalio se i rekao da ima violinu i želi da dobijenu violinu pokloni Nataliji Turudić iz Sremske Mitrovice. Ovaj predivan gest je oduševio publiku, a i malu Nataliju.

Na pomenutoj manifestaciji je Ina Hopić učenica petog razreda osnovne škole “Triva Vitasović Lebarnik” iz Laćarka, istovremeno učenica četvrtog razreda violončela u muzičkoj školi “Petar Krančević” u Sremskoj Mitrovici u klasi profesorke Aleksandre Đorđević osvojila drugo mesto i kao nagradu instrument violončelo.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here