Jovanka je najbogatija žena u Srbiji, ima devetoro divne dece! Vučić u poseti porodici Đurić u Laćarku!

0
4784

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je danas domaćinstvo Jovanke Ðurić, samohrane majke devetoro dece, u Laćarku, selu u opštini Sremska Mitrovica.

Predsednik Vučić je u 10 sati stigao kod porodice Đurić i odmah pitao za decu.

– Gde su deca? – pitao je predsednik, te ga je Jovanka uvela u kuću gde se predsednik pozdravio sa njima. 

– Jel stigla krava? – upitao je Vučić Jovanku na šta mu je ona rekla da jeste odavno i da se otelila a da je to telence sada već i junica i zahvalila mu se.

Predsednik je u kući Đurića dočekan domaćinski, kiflicama i sitnim kolačima, a na samom početku posete obišao im je kuću, ušao u svaku sobu i prvo pitao šta treba i šta im nedostaje. 

Vučić je mališanima čestitao praznike i upitao ih da li se spremaju za sutrašni Badnji dan.

Predsednik je porazgovarao sa decom i pitao one starije da li brane mlađu braću i sestre, na šta su deca odgovorila potvrdno.

Takođe, pitao ih je i kakvi su u školi, kakve hobije imaju, a potom je Jovanku da li im nešto treba, ona se požalila na kuhinju i dodala da trebaju još dva kreveta.

Dečake je zadirkivao za frizure, a na kraju posete Vučić je otkrio i da je dosad već upoznao sve članove porodice Đurić i da zna ko bi voleo u policiju a ko da postane fudbaler, kao i da je kuća sređena, uložen je novac, rešeno pitanje stolarije i da ima još nekoliko sitnijih stvari da se reši…

– Odmah ćemo rešiti problem. Dobićete nove krevete i kuhinju – rekao je predsednik.

Predsednik je rekao da je Jovanka najbogatija žena u Srbiji jer ima devetoro divne dece. 

– Milica, mlađa, napravila je kiflice a najstarija Cvija oblande. Devojke, nemojte da se stidite Devetoro divne dece, probao sam kiflice i oblande – rekao je predsednik i zahvalio se na gostoprimstvu ovoj porodici.

– Pre godinu dana, kada smo bili ovde, divili smo se Jovanki koja brine o devetoro dece, oni su sada porasli, divna deca. Najveće probleme ove porodice smo rešili, što se tiče krova, fasade i ostalih potreba. Još ćemo pomoći – rekao je predsednik Srbije.

Jovanka se zahvalila predsedniku i rekla da im je najvažnije da svi budu zdravi a da će sveostalo doći polako

– Nas deca mogu da spasu, oni su budućnost. Sve što radimo i gradimo nema smisla bez njih – poručio je Vučić.

Inače, predsednik je tu porodicu posetio i krajem 2019. godine, jer je, kako je tada rekao, želeo da pred Novu godinu poseti porodicu divne žene, sa devetoro dece, čiji je suprug preminuo pre nekoliko godina.

Porodica Đurić

​Jovanka je pre skoro tri godine ostala bez muža i sama podiže sedmoricu sinova i dve ćerke, a porodica živi od poslastičarnice “Devet slatkiša” i dečjeg dodatka od 15.000 dinara.

Najstarije dete, ćerka Cvija ima 19 godina, a najmladi, sin Uroš osam godina.

U porodici su i sinovi Miloš (18), Milan (17), Nemanja (16), Milica (15), Stefan (13), Mihajlo (10) i Ognjen (9).

Sa predsednikom Vučićem porodicu je danas posetio i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je, inače, iz tog kraja.

informer.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here