Komedija „DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA“ u mitrovačkom pozorištu

0
547

Predstava „DRŽAVNI POSAO: VELIKA SEOBA ARHIVATORA“ odigraće se na Velikoj sceni mitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u dva termina, u subotu, 11. februara, kao i u nedelju, 12. februara, u oba dana sa početkom od 20 časova.

U ovom pozorišnom komadu posmatramo, publici poznate likove, Čvarkova, Torbicu i Boškića koji su silom prilika izmešteni iz svog prirodnog okruženja (kancelarije) u istureno odeljenje – magacin u malom mestu na Fruškoj gori. Naši junaci se zatiču u novoj nepoznatoj sredini, u magacinu u kom su prinuđeni i da žive, u kom nema uslova za boravak tri osobe, dok istovremeno ne mogu da izbegnu svoje radne obaveze, jer su primorani da rade ne bi li dobili dozvolu da se vrate u „rodnu kancelariju”.

Situaciju dodatno komplikuje menjanje odnosa među likovima, ulaženjem u nove sukobe oko toga ko je prvi došao u novo okruženje i ko samim tim ostvaruje veća prava u borbi za elementarne egzistencijalne uslove kao što su krov nad glavom, postelja, hrana, grejanje, higijena, kretanje itd.

Glumačku ekipu i pisce scenarija čine Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac i Nikola Škorić. Reditelj predstave je Petar Jovanović.

Cena ulaznice: 1300 dinara. Rezervacije ulaznica se ne primaju.

Informacije: 022-615-115

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here