Konkurs za projekte mladih (do 32 godine) sa područja Sremske Mitrovice

0
449

Omladinski fondovi podržavaju originalne, zanimljive i korisne projekte, u iznosu do 100.000 dinara, koji podstiču mlade da postanu aktivni članovi lokalne zajednice. Podržani projekti realizovaće se na teritoriji Sremske Mitrovice, imaće cilj da unaprede kvalitet života mladih u oblasti kulture, sporta, zdravstva, bezbednosti, zapošljavanja, obrazovanja, aktivizma i volonterizma, i sprovodiće se od 25. oktobra 2023. do 31. marta 2024. godine.

Rok za podnošenje predloga projekata je 20. oktobar 2023. godine do 17 časova.

Zainteresovane grupe mladih treba da popune formular za predlog projekta koji mogu preuzeti na www.divac.com/omladinski-fond.

Nakon zatvaranja konkursa, članovi Omladinskog fonda će izvršiti prvi krug selekcije i pozvati na intervju po tri člana iz svakog izabranog tima. Za sva pitanja vezano za konkurs možete pisati na sremskamitrovica@divac.com ili putem telefona na 062797012.

Projekat Omladinski fondovi se realizuje sa ciljem povećanja učešća mladih u procesima lokalnog razvoja kroz dodelu sredstava projektima koje iniciraju i vode mladi ljudi. Svakim Omladinskim fondom upravlja osam mladih iz lokalne zajednice. Članovi i članice odbora koji raspisuju konkurs i odlučuju o finansiranju projekata neformalnih grupa mladih sa teritorije date opštine. Omladinski fondovi su deo projekta Regionalno partnerstvo mladih koji Fondacija Ana i Vlade Divac realizuje u partnerstvu sa Međunarodnim republikanskim institutom (IRI) i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here