„KZM info mreža“: Karijerni vodič za mlade

0
465

Gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović, u Palati Srbija, potpisala je ugovor sa ministrom za turizam i omladinu Huseinom Memićem, za sredstva koja Ministarstvo turizma i omladine dodeljuje projektima iz oblasti unapređenja života mladih, kroz sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou, za projekat „KZM info mreža: karijerni vodič za mlade“ koji realizuje Kancelarija za mlade Sremska Mitrovica.

Cilj projekta „KZM INFO MREŽA: KARIJERNI VODIČ ZA MLADE“ je upoznavanje učenika mitrovačkih srednjih škola sa informacijama koje su im važne i značajne prilikom odabira svog budućeg zanimanja i formiranja svoje buduće karijere i formiranje „KZM info mreže“ u srednjim školama, kao i niz besplatnih obuka kroz radionice.

Projekat se sastoji iz pet vrsta obuka i radionica, kao što su karijerni vodič za mlade, mentalno zdravlje, škola novinarsta, od biznis ideje do Startapa, obuka za pisanje projekata.

Završnu aktivnost projekta čini konferencija u Gradskoj kući pod nazivom „Mladi preduzetnik 2023.“ na kojoj će se obrađivati teme u vezi sa uspešnim primerima iz preduzetništva, ali i o primerima karijera uspešnih pojedinaca.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here