Ministar Vesić obišao rekonstruisani put od Mitrovice do Velikih Radinaca

1
517

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je radove na rekonstrukciji puta Sremska Mitrovica – Veliki Radinci, koji je od petka, 14. jula od 15 časova pušten u saobraćaj. Radi se o rekonstrukciji saobraćajnice dužine od 6,5 km, od kružnog toka kod naplatne rampe, do centra Velikih Radinaca. Širina kolovoza, uključujući i bankine sa obe strane iznosi 8 metara.

Kako je rekao ministar Vesić, kojeg su dočekali gradonačelnica Svetlana Milovanović i predsednik Skupštine Grada Vladimir Pavlović sa saradnicima, izgradnja puteva u Srbiji nije samo izgradnja auto puteva i brzih saobraćajnica, to je izgradnja i lokalnih puteva koji ljudima znače život. Upravo zato resorno ministarstvo preko JP „Putevi Srbije“ pokrenulo je pojačanu aktivnost kada je u pitanju rekonstrukcija lokalnih saobraćajnica, a ovim povodom ministar Vesić je najavio i rekonstrukciju puta Laćarak – Čalma.

Po rečima gradonačelnice Svetlane Milovanović, pored toga što je urađen put i kanali pored puta, biće urađeni i prilazi kućama.

Ovaj put je od velikog značaja kako za stanovnike Velikih Radinaca tako i za sve Mitrovčane, jer ne samo što spaja Mitrovicu i Velike Radince, već i 4 okolna sela povezuje sa Sremskom Mitrovicom i vodi prema fruškogorju i Novom Sadu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Bravo ti ga brate, što ga ne dovedoate dva kilometra od kružnog toka prema Jarku da vidi deponiju…. U dim prijatnih mirisa koji nas truje u Jarku već dva dana…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here