Onlajn ulaznice za mitrovačke turističke atrakcije

0
526

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica organizovala je info – turu za predstavnike medija, receptivne turoperatore, influensere i predstavnike turističkih agencija, povodom početka saradnje sa onlajn platformom „Visit Serbia”, prve platforme za onlajn prodaju ulaznica za turističke atrakcije u Srbiji.

Tim povodom, direktor Turističke organizacija Grada Dušan Drča je rekao da će putem platforme „Visit Serbia” moći onlajn da se kupe ulaznice za posetu Carskoj palati, Muzeju Srema i SRP „Zasavica”, pojedinačno i u paketu. Na ovaj način olakšava se i ubrzava kupovina ulaznica za sve turiste, a u narednom periodu biće i onlajn ulaznica za turu sa licenciranim vodičima, koji će turistima predstaviti Sremsku Mitrovicu i okolinu.

Branislav Dogandžić, direktor firme „Visit Online”, koja je nosilac platforme „Visit Serbia” je rekao da je ovom info – turom promovisana „Avantura u sremskoj ravnici“, naime kupovinom onlajn ulaznice, turisti mogu da posete najvažnije atrakcije u Sremskoj Mitrovici i uživaju u ovoj nezaboravnoj avanturi.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here