Mitrovačke košarkašice ispisale istoriju! ŽKK „SREM“ PONOVO NAJBOLJI!

1
969

Ženski Košarkaški klub „Srem“ iz Sremske Mitrovice i zvanično je proglašen, drugu godinu za redom, za najuspešniji ženski košarkaški klub u Vojvodini po rezultatima svih mlađih kategorija.

Srem je ostvario odlične rezultate u 2022. godini i ne samo da je odbranio titulu najboljeg kluba mlađih kategorija u pokrajini nego je otišao korak dalje i ostvario najveći uspeh u istoriji mlađih kategorija u Vojvodini. Nagrada za najbolji klub dodeljena je u novosadskom Spensu predsedniku ŽKK „Srem“ Nikoli Budošanu, a nagradu je uručio predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine, Sava Rajković.

Na dodeli velikog priznanja bili su i trener ŽKK „Srem“ Nikola Milošević, koji je proglašen na kraju prvenstva za najboljeg trenera u Vojvodini kao i košarkašice koje su ponele titulu MVP i proglašene za najbolje u Vojvodini u svojim kategorijama: Angela Ladinek, Teodora Milošević i Emilija Mirčeta.

ŽKK „Srem“ je u 2022. godini postao šampion Vojvodine u najmlađoj kategoriji minibasket, šampion Vojvodine u kategoriji mlađih pionirki, vicešampion Srbije u konkurenciji pionirki dok je u kadetskoj kategoriji ostvario plasman u Kadetsku ligu Srbije (12 najboljih ekipa u Srbiji) kao daleko najmlađa ekipa u ligi. ŽKK „Srem“ je ovim fantastičnim rezultatima svakako postigao najveći uspeh u istoriji sremskomitrovačke košarke računajući i mušku i žensku košarku u našem gradu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here