Mitrovački fudbaleri ŠOKIRALI Partizan, a zgodna DANKA OČARALA SRBIJU!

0
3173

Fudbaleri mitrovačkog Radničkog su napravili ogromno iznenađenje izbacivši favorizovani Partizan iz Kupa Srbije. Ekipa sa „Agropapuk arene“ uspela je da u 90. minutu dođe do izjednačenja, a kasnije i penala, gde su bili mirniji i koncentrisaniji.

Može se reći da Radnički briljira na terenu, ali i van njega! Naime, osim odlične izvedbe fudbalera, još jedno lice je plenilo svojom pojavom na TV-u i zaokupilo je pažnju kako ljudi na stadionu, tako i upravo one publike iza malih ekrana, koja je uživala u svakom kadru gde se pojavila Danka Tufegdžić, PR ekipe Radničkog.

Danka je već neko vreme u klubu, a pored toga zaposlena je i kao novinar u lokalnim Sremskim novinama. Ukoliko je suditi po društvenim mrežama kluba, vidi se da posao osobe zadužene za javnost u FK „Radnički“ obavlja više nego odgovorno. Štaviše, može se podvesti i u red sa superligaškim klubovima. Izuzev rada, Danka takođe spada u red najzgodnijih PR-ova u Srbiji.

Naravno, pored Danke, pažnju javnosti je skrenuo na sebe i Mihailo Dragićević, golman Radničkog koji je odbranio čak 4 udarca sa bele tačke. Odbranio je penale Rikardu i Andradeu, Živković je pogodio prečku, a Urošević šutirao pored gola.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here