Mitrovački sportista godine Bojan Zdelar: U KONKURENCIJI EKIPA – GŽOK „SREM”!

0
1017

U mitrovačkoj Gradskoj kući, uručena su priznanja “Sportista godine za 2021”. Organizator dodele bila je Gradska uprava za kulturu i sport. Sportista godine ponovo je Bojan Zdelar (KK „Val”), a ekipno GŽOK „Srem”. Ukupan broj nagrađenih je 22 u kategorijama najuspešnijih pionira, kadeta, juniora, seniora, klubova, trenera i profesora fizičke kulture.

Načelnik Gradske uprave za sport Vasilj Ševo, čestitavši nagrađenima rekao je:

Ovo je izuzetan dan za sportsku Sremsku Mitrovicu kada delimo nagrade najuspešnijima iz oblasti sporta za godinu koja je bila turbulentna. Bilo je teško organizovati treninge, putovanja i takmičenja. Sremska Mitrovica je grad koji živi za sport, koji ulaže u sport, naročito predškolski i školski, želimo da motivišemo najmlađe sugrađane da se bave sportom, da razvijaju svoje motoričke sposobnosti, sportski duh i takmičarski karakter. Presrećan sam što su naši sportisti, nosioci ovih nagrada i njihovi treneri bili izuzetni promoteri našeg grada, učestvujući na svim planetarnim takmičenjima, čak i na Olimpijskim igrama, svetskim, evropskim prvenstvima gde su bili izuzetni reprezenti ovoga grada i postizali su izuzetne rezultate u klupskoj i reprezentativnoj konkurenciji.”

Odluku o dodeli nagrade Sportista godine doneo je Odbor za nagrade i priznanja Skupštine grada. Nagrada za sportiste su plakete i sportska oprema.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here