Mitrovčani učestvovali na Festivalu plesa i folklora u Španiji

0
419

Tradicionalni međunarodni festival plesa i folklora koji se održava svake godine u Ljoret de Maru (Španija) u organizaciji Fest info Dance ove godine je trajao tri dana zbog velikog broja učesnika. Plesni klub Sirmium Dance iz Sremske Mitrovice imao je svog predstavnika na ovom festivalu.

Sara Marin se predstavila sudijama u kategoriji contemporary -moderan solo u juniorskoj kategoriji i osvojila prvo mesto. Sara Marin je dugogodišnji član i Studija modernog i klasičnog baleta Olena gde je završila i nižu baletsku školu. Ovo je bio Sarin poslednji nastup za svoj klub i studio jer od septembra kreće u srednju baletsku školu ,,Dimitrije Parlić“ u Pančevu. Na najlepši mogući način se oprašta od svog koreografa Olene Rimac i trenera Željka Rimca.

Zahvaljujući podršci porodice koja je finansijski pomogla ovo putovanje obišla je sledeće gradove Pizu, Montekatini, Kneževinu Monako, Barcelonu, Ljoret de Mar, Tosse de Mar, a u povratku sledi obilazak Kana i Nice zajedno sa svojim drugaricama iz bratskog kluba Studio Olena Bijeljina. Svima zajedno ovo je bila i maturska ekskurzija jer su uspešno završili nižu baletsku školu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here