Najava predstave za decu „Čistoća je pola zdravlja“

0
281

U subotu, 25. februara, sa početkom od 12 časova, na velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“, odigraće se predstava za decu „Čistoća je pola zdravlja“.

Radnja predstave govori o nemarnom odnosu klovna Čarlekina prema životnoj okolini, koji je zaljubljen u cirkusku balerinu, a koja na njega svojim dobrim primerima utiče i menja njegove loše navike u dobre, uči ga da se odgovorno ponaša prema životnoj okolini i da je ne zagađuje te on do kraja predstave postaje dobar i čuvaran prema svojoj okolini i prirodi, shvatajući da je takav način ponašanja uslov za sopstveno dobro zdravlje, kao i zdravlje drugih. Predstava ima za cilj da kod dece podstakne razvoj ekološke svesti.

Predstava obiluje komičnim situacijama čiji su akteri pantomimičar i baletski igrač Goran Jovanov koji igra ulogu klovna Čarlekina, profesionalna baletska igračica Ana Lipij, u alternaciji sa Tanjom Damjanovski, u ulozi cirkuske balerine i u ulozi šefa cirkusa. Ovaj duhoviti i poučni pozorišni komad je propraćen izuzetno lepom klasičnom klavirskom muzikom.

Predstavu je režirao Predrag Kolarević.

Cena ulaznice: 350 dinara. Informacije i rezervacije: 022/615-115

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here