Najava predstave „Ženski razgovori“

0
559

U Velikoj sali Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici, u četvrtak, 8. juna, sa početkom od 20 časova, odigraće se predstava „Ženski razgovori“. U predstavi glume Vesna Čipčić, Svetlana Bojković i Milan Caci Mihailović.

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza. U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori“. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je komentarišući predstavu, Vesna Čipčić.

Ulaz: 1000 dinara. Informacije na telefon: 615-115
NAPOMENA: Karte koje su kupljene za termin 10. maja važe i za novi termin 8. juna.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here