Najava prezentacije mogućnosti samozapošljavanja mladih

0
320

Prezentacija novih mogućnosti za (samo)zapošljavanje mladih u okviru projekta „Sve na jednom mestu za podršku omladinskom preduzetništvu i prekograničnoj saradnji“ realizovaće se na teritoriji opština Sremska Mitrovica, Ruma i Šid. 

Projekat realizuje Centar za omladinski rad iz Novog Sada u partnerstvu sa Udruženjem mladih „UM“ iz Sremske Mitrovice, kao i Centrom za edukaciju mladih i Fondacijom Tuzlanske Zajednice iz Bosne i Hercegovine, a finansiran je od strane Evropske unije u okviru programa prekogranične saradnje „Srbija – Bosna i Hercegovina 2014-2020. godine“. 

Prezentacija će se održati u sredu, 19. jula, godine u mitrovačkoj Gradskoj kući, sa početkom od 11h

„Sve na jednom mestu” je program obuke namenjen mladim ljudima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine i u potrazi su za poslom. Na prezentaciji će biti predstavljen program obuka koji se sastoji iz 4 kursa, koja će biti organizovana u periodu od septembra 2023. godine do juna 2024. godine i podrazumeva: 

1. Kurs Prenosivih veština 

2. Kurs Finansijske pismenosti

3. Kurs Preduzetništva 

4. Kurs Razvoj biznis ideje i mentorska podrška 

Sve na jednom mestu metodologija predstavlja inovativan vid obuke mladih osoba koji daje rezultate, jer omogućava kompletan i sveobuhvatan set edukacija, stručne savetodavne i mentorske podrške na jednom mestu s ciljem sticanja ili unapređenja veština i znanja neophodnih pri zapošljavanju. Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na linku:

https://www.czor.org/vesti/obukama-do-zaposlenja-u-srbiji/ 

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here