Nataša Zec PODNELA OSTAVKU na mesto odbornika u mitrovačkoj gradskoj skupštini

2
7943

Odbornica Nataša Zec, koja je, sa govornice mitrovačke gradske skupštine, pozvala ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona da održi koncert u Kukujevcima, na svojoj Fejsbuk stranici objavila je da podnosi ostavku na mesto odbornika.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

„Nakon medijske hajke koju su udruženim delovanjem sproveli režimski mediji i internet portali na moje izlaganje u Skupštini grada, donela sam odluku da podnesem ostavku na mesto odbornika ispred GG Grad za sve nas.

Duboko se izvinjavam svim ljudima koji su osetili bol u svom srcu, nakon ovakve maliciozne interpretacije mog govora i potpuno suprotne poruke koju sam želela uputiti svojim sugrađanima i istinskim patriotama. Poruku da se svoja kultura i nacionalni identitet gaji obrazovanjem omladine, širenjem ljubavi i tolerancije, uvažavanjem kulture svih naroda na ovim prostorima.

Veoma nesrećno i nespretno sam, u svojoj srčanosti, odabrala sklop rečenice i dala povod svim zlonamernim ljudima da me omalovaže kao čoveka, da udare na moju profesiju koju sa ljubavlju i ponosom obavljam preko 20 godina. Oni se hrane lažima, izvrtanjem istine i satiranju svega što je istinski patriotsko i rodoljubivo.

Zahvaljujem se svojoj porodici i prijateljima, koji ni u jednom momentu nisu posumnjali u moju nameru, a poremetili svoj mir istupanjem u moju odbranu.

I na kraju, iz razloga što previše volim Srbiju i činjenice da su moji ideali provučeni kroz blato, okaljani senzacionalističkim lažnim moralom, povlačim se sa mesta odbornika u Gradskoj skupštini. Govornicu prepuštam onima koji umeju da prave kompromise i budu mudri za sopstveno dobro.

Obavezujem se da ću i u pisanoj formi potpisati ovu moju izjavu, čim se steknu uslovi za to.“ – navela je Nataša Zec u obrazloženju svoje ostavke.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here