Neumorni mitrovački bot Tomislav Janković ponovo u akciji!

1
8561

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, zaražen je korona virusom, vest je koje je prostrujila Srbijom i njenim medijima. 

 – Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. – napisao je Vučić na Instagramu.

Veći deo građana se ujedinio u rečima podrške predsedniku.

Među onima koji su nesebično pružili podršku je i budući poslanik iz Sremske Mitrovice, najpoznatiji mitrovački domazet, poreklom iz Velike Ivanče, ponosni vlasnik diplome privatnog fakulteta iz Zaječara, Tomislav Janković (predsednik mitrovačke gradske skupštine), poznat po tome što mu je Tviter ugasio nalog zbog botovanja u korist SNS-a.

Ovog puta Janković je koristeći Facebook, u pomoć prizvao i navijače Crvene zvezde:

(M. Milivojević)

1 COMMENT

  1. O ovom liku ne treba troštiti reči. Dovoljno je reći POLTRON. Ono što je moralno i na svaki drugi način neprihvatljivo, jeste AVova objava da mu je sin bolestan. Razmela bih da su to mediji objavili, ali očeva objava se može protumačiti kao poziv naciji za sažaljenje, kao politička kampanja, kako, eto, on sve žrtvuje za Srbiju. Bolesno. Možda je i sam zarazio svoje dete, jer se ponaša bahto, ide bez maske i radi poslove koje ni jedan normalan predsednik ne bi radio. Detetu najiskrenije, kao i svim obolelim, želim brz oporavak. A oca treba strpati u karantin, u koji je morao ići već nekoliko puta. Ako moraju drugi ljudi, mora i on, jer je potencijalni kliconoša koji će zaraziti sve oko sebe. Celu Srbiju je već zarazio „u glavu“, pa ne mora i na ovaj način.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here