Silovao je i razbijao glavu o zid DOK JE UMIRALA od raka i MOLILA ga da prestane: SADA JE OSUĐEN!

4
8543
Ilustracija

Aleksandar Jovanović (39), iz Starih Banovaca, nadomak Stare Pazove, osuđen je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici prvostepenom presudom na deset godina zatvora zbog silovanja komšinice Milanke Ušljebrke (57).

Nesrećnu ženu koja je bolovala od karcinoma materice, Jovanović je prvo zverski pretukao, a zatim silovao 5. januara prošle godine, kada je sačekao da ostane sama u njenoj kući. Samo nekoliko meseci posle ovog gnusnog dela, Milanka je umrla, kaže jedna od njenih rođaka.

Ni posle godinu dana gnev i prezir ne prestaju kod meštana Starih Banovaca, koji više ni sami ne znaju kakve bi pogrdne reči upotrebili za Aleksandra, koji je već bio osuđivan. Ovo krivično delo počinio je nedugo po izlasku iz zatvora.

Kritične večeri, samo nekoliko minuta pošto je Milanka ispratila komšinicu, Aleksandar je sa kapuljačom i kačketom na glavi upao u njenu kuću.

Žena nije stigla ni da progovori, a on je počeo zverski da je udara po glavi, a zatim da joj glavu lupa o zid. Nije se zaustavio, već je silovao, bez milosti, iako ga je molila da je ne povredi, jer boluje od karcinoma materice – navodi naš izvor iz istrage, dodajući da je nesrećnu ženu bilo sramota da ga odmah prijavi policiji, već je to učinila posle tri dana i to na nagovor komšija, kojima se poverila šta joj se desilo.

U razgovoru sa žrtvom, tokom istrage, ona je negirala da je imala bilo kakav sukob sa Jovanovićem, te da se i ona pitala zašto joj je to uradio.

Za Milanku meštani Starih Banovaca imali su samo reči hvale. Iako je bila teško bolesna, nije se predavala, već je radila koliko je mogla.

Suprug joj je umro pre nekoliko godina i od tada je živela sama. Radila je po kućama u porodicama, kojima je bila potrebna pomoć u peglanju, kuvanju, spremanju, jer joj je bio potreban svaki dinar – rekla je jedna od komšinica nesrećne žene.

Da li je Aleksandar upućen na odsluženje zatvorske kazne, nismo mogli da dobijemo odgovor. Kako je rečeno u sudu, zbog vanredne situacije u zemlji, osuđenici se trenutno ne šalju u zatvor, kako bi se izbeglo širenje virusa kovid 19.

(S. Kostić)

4 COMMENTS

  1. Ovo je zver i da sam tuzilac trazila bi dozivotnu robiju. Ovaj covek ne sme da bude pusten u drustvo nikad vise. Na zalost, nas sudski sistem ce zlocinca verovatno da osudi na blazu kaznu, maximalno 8 godina, uz dobro vladanje, zalbu…izaci ce iz zatvora za 4-5 godina

  2. Ova životinja se nažalost rodila ali ga treba strpati u zatvor do kraja života i to je jedino rešenje za njegov slučaj i mir u građanstvu. Taj se ne može popraviti, previše je lud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here