Novi detalji ubistva u Jarku: „DROGIRANI SIN MI JE UBIO BRATA“

0
3193

Bane Jovanović (26) i Stevan Nikolić (20) uhapšeni su u Hrtkovcima, nadomak Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su u četvrtak uveče oko ponoći u Jarku ubili Dragišu Jovanovića (53). Rastko Jovanović, brat ubijenog čoveka i otac osumnjičenog Baneta, pričao je o tragediji u njihovoj porodici. Iako potrešen zbog zločina koji je njegov sin počinio, Rastko navodi da je njegov sin bio problematičan.

Bane je počeo da se drogira. Otišao je od kuće i oženio se sa nekom tamo devojkom. Kod njenog oca je moj brat kosio i sređivao, a tako je bilo i tog dana. Moj sin i njegov drug su došli nadrogirani, pravili su problema pa je izbila svađa, a potom i tuča. Eskaliralo je ubistvom – kaže potreseni čovek.

Podsetimo, kako je ranije govorio jedan meštanin ovog sela, dvojica mladića su mučki tukli ubijenog Dragišu.

Udarali su ga dok nije izdahnuo, bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smeo da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo – navodi naš sagovornik.

Kako dodaje, problem je nastao kada su se Bane i Stevan pojavili na vratima kuće jednog čoveka, inače oca bivše Banetove žene.

Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dve devojke, od čega je jedna bivša Banetova žena . U toj kući se zadesio i njegov stric, i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zapretio stricu nožem, a kako su bili pijani, onda je Bane sa drugom uhvatio strica, izneli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gde su stigli – prepričava sagovornik.

Ubistvo je otkriveno kada je policija dobila je prijavu kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak.

Dežurna služba policijske uprave u Sremskoj Mitrovici oko 22 časa je obaveštena kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak. Policijska patrola odmah je izašla na lice mesta. Utvrđeno je da je u pitanju telo Dragana Jovanovića zvanog Dragiša (54) iz Jarka, koji nije davao znake života – rekao je ranije izvor.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here