Od HOT UPOZNAVANJA do SAVEZA ZA SRBIJU!

2
2656

Naši političari odavno su dokazali da im ništa nije sveto. Poput Makijavelija, ne biraju sredstva da dođu na vlast. Potpuno isto razmišljanje je i na državnom i na lokalnom nivou, i među vladajućim partijama, a naročito među opozicijom.

Nekadašnje perjanice DS-a,  nakon gubitka vlasti, svojevremeno su na Fejsbuku pokrenuli stranicu “Ženidba i udaja”, a naziv stranice su brzo promenili u “Hot upoznavanje i dopisivanje”, verovatno u uverenju da će, pomoću nje, doći do novca, a da se ne pomuče baš preterano.

Uskoro je ta stranica promenila ime u “Tražim ozbiljnu ženu za brak i ljubav”.

Ipak, izgleda da se baš i nisu mnogo ovajdili na tom polju, pa nakon što je Đilas inicirao osnivanje Saveza za Srbiju, ovi genijalci su se dosetili, pa svoju stranicu preimenovali u “Savez za Srbiju – Sremski okrug”.

Jesu li time dali povoda pa pomislimo kako su politika i provodadžisanje jedna te ista rabota, bar kad su ovi kadrovi nekadašnjeg “žutog preduzeća” u pitanju? Šta vi mislite o ovome?

Imaju li izgleda da se, posle izbora, dobro politički udaju i vrate se na državne jasle?

(M. Milivojević/foto: Facebook)

2 COMMENTS

  1. Zašto da se ne vrate? „Unapredili“ su Srbiju, firme su se otvarale, plate bile ogromne, da se nisu mogle lako potrošiti (doduše nije bilo sendviča koji se često spominju) ali su izgradili puteve, škole i još sijaset drugih dobara. Jooj ala lažem, bolje od barona Minhauzena.

  2. Pa gde su zuti Gavric i Umetic ? Isti ti su sad napredni i debelo nagradjeni pozicijama u ministarstvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here