Održan MALI SAJAM SPORTA u Rumi

0
460

Više stotina rumskih sportista, amatera i profesionalaca učestvovalo je na Malom sajmu sporta koji se održao na gradskom trgu u Rumi. Tim povodom Rumu su posetili ministar omladine i sporta Zoran Gajić i Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije.

U okviru sajma brojni sportski klubovi iz Rume predstavili su svoje programe i neke od najboljih sportista, a održane su i aktivnosti za predškolce. Mali sajam sporta osmišljen je tako da deca mogu da probaju različite sportove i oprobaju se u različitim disciplinama, ali i da otkriju neke nove talente i veštine, rekli su istaknuti sportski radnici koji su prisustvovali sajmu.

Sajmu je pored već afirmisanih sportskih klubova prisustvovao i veliki broj učenika rumskih škola.

Da je Ruma je mali grad, ali veliki kada je sport u pitanju, istakao je ministar sporta i omladine Zoran Gajić obraćajući se prisutnima.

Sva deca koja su prisustvovala sajmu imala su priliku da razgovaraju sa zvučnim imenima srpskog sporta, a samo neki od saveta koji su im upućeni jesu da su samo fer play i postovanja saigraca i protivnika jedini ispravan put u sportu, ali i u životu. Tom prilikom rumskim školama uručeni su pokloni u vidu sportskih rekvizita.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Stv)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here