Onlajn klađenje: KAKO NAPRAVITI DOBAR IZBOR

0
454

Popularnost onlajn klađenja raste iz dana u dan, i sve je veći broj ljudi koji se okreću klađenju preko interneta. Mnogi uviđaju sve prednosti koje onlajn klađenje ima, te su i kladionice tog tipa sve zastupljenije. Udobnost i lakoća sa kojom se možete kladiti iz svog doma zaista predstavlja jednu malu revoluciju u svetu klađenja, te onda ni ne čudi što su mnogi odlaske u obližnju kladionicu zamenili klađenjem na internetu.

No, pre nego što se prepustite svim čarima koje ono nudi, potrebno je odabrati kladionicu u kojoj ćete to uraditi. Pri odabiru ćete se susresti sa više faktora, ali je najbitnije da znate da je onlajn mesto za klađenje koje izaberete u potpunosti sigurno i bezbedno, i da će sve vaše transakcije i sve ono što radite biti u potpunosti zaštićeno. A provera bezbednosti neke kladionice se može uraditi na nekoliko načina. 

Provera licenci

Jedna od najbitnijih stvari za rad svake onlajn kladiionice je da ima sve potrebne licence i dozvole za rad. Bez toga se ne vredi upuštati u klađenje na takvom mestu. A da bi dobile potrebne licence, sve kladionice moraju da ispune niz uslova, te ako poseduju sve neophodne licence, možete biti uvereni da je sa formalno-pravne strane sve u redu sa takvom kladionicom. Druga bitna stvar je i da internet kladionica kao što je na primer Superbet odnosno njen sajt poseduje određene bezbednosne sertifikate, a među najvažnijim je SSL sertifikat koji daje potvrdu da je komunikacija između korisnika i sajta kladionice u potpunosti bezbedna odnosno da su lični podaci u potpunosti zaštićeni. Sve ove stavke je potrebno proveriti zbog lične bezbednosti kako se ne bi došlo u neugodnu situaciju zbog toga.

Ponuda kladionice

Za izbor dobre kladionice svakako je bitna i ponuda koju nudi. Znamo da svaka od njih nudi osnovne i najpopularnije sportove kao što su fudbal, košarka ili tenis, ali je bitno da kladionica ima i neke druge sportove ako se odlučite da se kladite baš na njih. Sportovi kao što su hokej na travi, pikado, boćanje ili mnogobrojni e-sportovi u ponudi kladionice će vam govoriti da je u pitanju ozbiljnije mesto za klađenje gde ćete moći da kombinujete, na primer nekoliko fudbalskih mečeva sa nekim e-sportovima što će vama možda najviše i odgovarati. 

A kada je u pitanju ponuda, onda je dobro proveriti i kvote koje kladionica nudi. Iako su one uz određena odstupanja u većini onlajn kladionica slične, neophodno je i to ispitati, i videti da li eventualno dolazi do nekih odstupanja kako biste bili sigurni da nije u pitanju neka potencijalna prevara. Sa druge strane, potrebno je obratiti pažnju i na to koje sve opcije odnosno markere nudi odnosno šta sve možete odigrati na jednom meču. Što je više mogućnosti za igru, to će vama kao nekom ko se kladi biti bolje, i na taj način ćete imati više izbora i šansi za dobitak. 

Korisnička podrška

Jedna od važnih, a nekada zanemarenih stavki kod odabira kladionice je i korisnička podrška. Ona je veoma bitna kada dođe do određenih problema, te je stoga dobro znati da je podrška korisnicima određene kladionice ažurna i pravovremena, i da će brzo rešiti sve nepredviđene situacije jer se nekada dešava da se dugo čeka na povratnu informaciju, a do tada vam može krenuti utakmica na koju ste baš mislili da se kladite. Kladionice uglavnom imaju mail adresu preko koje se možete obratiti za svaku pomoć, a mnoge se trude da uvedu i chat podršku koja vam u svakom momentu može pomoći prilikom nekih nedoumica ili problema. Takođe, neke od kladionica imaju i Viber broj putem kojeg im se isto tako porukom možete obratiti. 

Dodatne pogodnosti prilikom klađenja

U mnogim kladionicama ćete naići na razne bonuse i promocije, a oni su uvedeni kako bi se budući korisnici opredelili baš za njih. Ono što od skoro svake kladionice možete očekivati je određeni bonus dobrodošlice koji ćete uz određene uslove gotovo odmah moći iskoristiti. Takođe, mnoge kladionice nude različite promocije na najpopularnije sportove i takmičenja, pa ako su među njima i vama omiljeni sportovi za klađenje, onda ćete se lako odlučiti. U svakom slučaju, na vama je da sve to dobro proučite, pa da vidite koja od ovih promocija vam najviše odgovara odnosno koja vam nudi najviše mogućnosti da dodatno uvećate vaš potencijalni dobitak. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here