Otkriveno 11 vozača u saobraćaju pod uticajem alkohola i droga

0
576

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nadležni za teritoriju Sremskog okruga, sankcionisali su ukupno 11 vozača koji su učinili prekršaje vožnja pod pod uticajem alkohola i opojnih droga, nedozvoljena brzina i vožnja bez vozačke dozvole.

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnjaka koji je vozio „fijat“, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je, vozeći sa 2,17 promila alkohola u organizmu, udario u vozilo koje se kretalo ispred njegovog i pobegao, ali je ubrzo nađen. U ovoj nezgodi lakše je povređena žena iz vozila u koje je udario.

Na području Inđije zaustavljen je četrdesetčetvorogodišnjak koji je upravljao “fijatom“ sa 2,00 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, a u Šidu tridesetjednogodišnji vozač „opela“ sa 1,85 promila alkohola.

Patrola u Sremskoj Mitrovici otkrila je tridesetdvogodišnjeg vozača „opela“ pod uticajem kanabisa i dvadesettrogodišnjaka koji je vozio „fijat“ pozitivan na opijate, u Staroj Pazovi tridesetšestogodišnjaka koji je upravljao „opelom“ pod dejstvom amfetamina, a u Rumi tridesetogodišnjeg vozača „audija“ pozitivnog na kokain. Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija u Pećincima zatekla je dvadesetšestogodišnjeg vozača „audija“ bez položenog vozačkog ispita i tridesetsedmogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ bez vozačke dozvole, a u Rumi četrdesetdevetogošnjaka koji je vozio „golf“ bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

U Irigu je zaustavljen dvadesettrogodišnjak koji je vozio „mercedes“ brzinom od 142,9 kilometara na čas, za 62,9 više od dozvoljene i bez vozačke dozvole. Protiv ovih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here