Ove zime Sremska Mitrovica postaje ZIMZOVICA!

0
1061

Pred sam početak zimskog raspusta, 21. decembra, Sremska Mitrovica sprema nezaboravnu zimsku avanturu za svoje sugrađane i sve one koji žele dobro da se zabave – čarobno otvaranje klizališta, a gradski trg i park postaju ledena dvorana zabave sa mnoštvom sadržaja i prazničnom pijacom.

Ove zime želeli smo da centar zbivanja prenesemo u centar grada, u Gradski park i da još jednom manifestacijom obeležimo 150 godina od kako je park uspostavljen. Grad se uveliko ukrašava, očekuju se novi ukrasi i lampioni. Uskoro počinje i montaža klizališta i još jednog specijalnog iznenađenja. Želeli smo da manifestaciju vežemo za raspust, kako bi i svi školarci mogli da uživaju. Praznici su uvek dobar trenutak da usporimo, posvetimo pažnju jedni drugima i onome što je najvažnije – porodici.“ – rekao je Dušan Drča, v.d. direktor mitrovačke Turističke organizacije.

Kako je objasnio, ove godine na otvorenoj pozornici mogu da učestvuju svi sugrađani, bilo da imaju svoj bend, da miksuju muziku, plešu, pevaju, glume. Dobrodošli su svi amaterski, dečiji ili seniorski sastavi – pozornica je otvorena za sve!

Prijave se podnose u Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica ili na imejl Ustanove za negovanje kulture „Srem“: ustanovasremsm@gmail.com.

Pratite šta nas sve očekuje u Zimzovici, na https://instagram.com/sm_praznici.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here