Pijani, drogirani, bez vozačke dozvole: POLICIJA ŠIROM SREMA IMALA PUNE RUKE POSLA!

1
776

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave za teritoriju Sremskog okruga, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su izvršili prekršaj nasilnička vožnja, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

Patrola je na području Pećinaca zatekla pedesettrogodišnjeg vozača „renoa“ sa 2,77 promila alkohola, a na području Inđije dvadesetčetvorogodišnjaka koji je sa 2,16 promila alkohola u organizmu upravljao „fijatom“.

Policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je tridesetjednogodišnjeg vozača „fijata“ koji je bio pozitivan na kanabis. Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Na području Sremske Mitrovice otkriven je dvadesetsedmogodišnjak koji je upravljao automobilom marke „pežo“, bez vozačke dozvole. On je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 110.000 dinara.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise kako ne bi ugrozili ni svoju, ni bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here