Plaža „Brioni“ u Sremskoj Mitrovici oaza mira i odmora

2
3014

Gradska plaža u Sremskoj Mitrovici je jedna od omiljenih lokacija Mitrovčana tokom leta, kada je potrebno osvežiti se i naći zaklon od jakog Sunca.

Takozvani „Brioni“ su oduvek bili mesto dobrog provoda i oaza odmora. Bogat sadržaj sportsko – rekreativnih ali i ugostiteljskih objekata dovoljan je razlog da mitrovačko more beleži iz godine u godinu veliki broj posetilaca. Na popularnim mitrovačkim Brionima nalazi se i čuveni italijanski restoran „Ecucina“ za koji se traži mesto više, pored toga što je na ekskluzivnom mestu za razne vrste proslava.

Mitrovčani, posebno oni koji ove godine ne planiraju odmarati van našeg grada, provode leto na Gradskoj plaži, jer je smatraju jednom od najlepših u Srbiji, sa bogatim sadržajem kako za odrasle tako i za decu. Kako su nam rekli posetioci, jedva su dočekali toplo vreme kako bi uživali na plaži i kupali se u savskoj vodi.

Spasilačka ekipa na gradskoj plaži brine o posetiocima mitrovačke plaže. Svi kupači mogu da im se obrate i pitaju za savet o bezbednosti kupanja. Radno vreme spasilaca je svakodnevno od 09:00 do 20:00 časova.

Kupališna sezona na Gradskoj plaži „Brioni“ u Sremskoj Mitrovici počela je početkom juna. I posle dugog kišnog perioda nadležni iz Javnog Komunalnog preduzeća „Komunalije“ su spremno dočekali kupače, sa mnoštvom sadržaja od sportskih terena, teretane na otvorenom, mobilijara za decu, kafića, gde ima mesta za svakoga.

Bezbednost posetilaca im je na prvom mestu, a o njima brinu dežurne lekarske službe, spasioci i noćni čuvari.

Veliki broj sugrađana svake godine poseti gradsku plažu „Brioni“ i uživa u odmoru i relaksaciji, ali i u zabavi u ugostiteljskim objektima. Nadležni u mitrovačkim „Komunalijama“ apeluju na sve da vode računa o objektima i sadržajima na plaži, jer se svake godine u nju dosta ulaže kako bi svi posetioci uživali, a Mitrovčani se ponosili najlepšom plažom.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(mitrovica.info)

2 COMMENTS

  1. Lepa plaža, nema šta. Posebno je krasi ono ruglo od kuća ispod sremovog igrališta i privez čamaca. Voda začinjena gorivom i fekalijama. Predlažem opštinarima da dozvole privez čamaca odmah ispod Briona, šta fali. Može i neka kuća, s „anonimnim“ i nedodirljivim vlasnicima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here