Pobednička ekipa Crvenog krsta ugošćena u mitrovačkoj Gradskoj kući

0
539

Mitrovačku ekipu Crvenog krsta koja je na državnom takmičenju u pružanju prve pomoći ponela titulu prvaka u kategoriji podmladak ugostili su u Gradskoj kući predstavnici lokalne samouprave na čelu sa načelnikom Draženom Riđošićem.

Državno takmičenje u pružanju prve pomoći je najmasovnija manifestacija Crvenog krsta Srbije. Pored 255 takmičara, u organizaciji događaja učestvovalo je još isto toliko volontera, pa je sama manifestacija okupila preko 600 volontera i profesionalaca Crvenog krsta.

Članovi pobedničke ekipe Crvenog krsta Sremska Mitrovica su: Konstantin Stevanović, Jovan Ivković, Dimitrije Kolarić, Aleksandar Mirić, Jovan Miladinović, Teodora Bacić i Sara Petrović, a njihovi mentori Natalija Mirčeta, Maša Ilić i Anja Jovanović.

„Volonteri mitrovačkog Crvenog krsta su pobedili na gradskom takmičenju, na pokrajinskom nivou u Kikindi, i na državnom takmičenju zauzeli prvo mesto u konkurenciji 15 ekipa. U ime Grada Sremska Mitrovica i u svoje lično ime im čestitam na ovom uspehu, na njihovoj humanosti, zalaganju, trudu i radu.“ – rekao je načelnik Riđošić.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here