Počela podela penzionerskih kartica

0
726

Počela je podela penzionerskih kartica nove generacije, kroz čije korišćenje najstarije sugrađane, od 1. oktobra, očekuju mnogobrojni popusti. Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa PIO fondom poziva sve penzionere sa teritorije Grada, koji se do sada nisu prijavili za dobijanje penzionerske kartice, da to učine u narednim danima. Penzioneri koji su se prijavili, dobiće obaveštenje na broj telefona koji su ostavili prilikom prijave kada njihova kartica bude izrađena. Po trenutnim informacijama, na teritoriji Sremske Mitrovice za sada se prijavilo oko 20.000 penzionera.

Svi oni koji su se prijavili za ovu karticu putem brojeva svojih mobilnih telefona koje su dostavili dobiće obaveštenje kada i gde mogu da je preuzmu. Novim karticama ostvariće se razni benefiti kod određenog broja privrednih subjekata koji su potpisali sporazum o saradnji sa Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje.”- objasnio je Zoran Berežni, direktor filijale PIO fonda.

Sve firme, trgovine, apoteke, imaće nalepnicu sa oznakom partnera penzionerske kartice nove generacije. Kartice mogu da se koriste u celoj Srbiji, što je pogodnost i za one koji vole da putuju. Direktor filijale PIO fonda najavio i da je u pripremi i aplikacija preko koje će se penzioneri kvartalno, polugodišnje ili godišnje upoznavati o najvećem broju akcija koje će biti sprovedene sa privrednim subjektima sa kojima su potpisani ugovori. Pored raznih popusta, oni čija je penzija do 40 hiljada dinara, moći će da skupljaju i bodove, na svakih 500 potrošenih dinara i na taj način besplatno dobiju robu ili usluge.

Firme partneri iz Sremske Mitrovice u kojima mogu da se koriste popusti su:

DOO za trgovinu „MAČAK M&D” Sremska Mitrovica,
Društvo za proizvodnju promet i usluge „PIT STOP GIZ” DOO Sremska Mitrovica,
„AUTO-MOTO KLUB SREM” DOO Sremska Mitrovica,
POKRET GORANA Sremska Mitrovica,
Trgovinsko pekarska radnja „PALANKA” Sremska Mitrovica,
Trgovina na malo „AGRO CENTAR SM” Sremska Mitrovica.

Javni privredni subjekti koji su se ovom prilikom uključili u projekat Penzionerska kartica su:

APOTEKARSKA USTANOVA Sremska Mitrovica,
Biblioteka „Gligiroje Vozarović”
Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica
Muzej Srema,
Poslovno-sportski centar „Pinki”
i Pozorište „Dobrica Milutinović”.

Radno vreme filijala i službi Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) produženo JE do 18 časova, kako bi se korisnicima omogućilo da što brže preuzmu svoje penzionerske kartice, saopšteno je iz Fonda PIO.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here