Počela rekonstrukcija puta od Šida do Kuzmina

0
676

Na inicijativu predsednika opštine Šid, Zorana Semenovića, nastavlja se projekat rekonstrukcije putnog pravca Šid – Kuzmin. Na državnom putu IIA reda, broj 120, otpočeli su radovi na rekonstrukciji kolovoza, koji će se u narednim mesecima izvoditi u ukupno tri faze, u dužini većoj od 11 kilometara.

Prva faza rekonstrukcije saobraćajnice podrazumeva izvođenje radove od početka naseljenog mesta Gibarac do izlaska iz naseljenog mesta Bačinci.

Počeli su radovi na jednoj od najznačajnih, a najugroženijih saobraćajnica u našoj opštini. Zahvaljujem se našoj državi koja je bila svesna ovog problema i koja je ove godine pronašla način da se taj problem i reši. Zahvaljujem se i JP „Putevi Srbije“ koje je opredelilo sredstva za izvođenje radova koji nam predstoje. Imajući u vidu važnost ovog putnog pravca, koji uprkos svom značaju nije rađen više od 30 godina, molim sve učesnike u saobraćaju za strpljenje i za korišćenje alternativnih pravaca„, istakao je predsednik opštine Šid, Zoran Semenović.

Mole se svi vozači da tokom trajanja radova poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here