POTUKLI se prgavi pop i komšinica?! POSLA BILO I ZA POLICIJU!

0
6361

Prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira podnete su protiv sveštenika Z. J. i njegove komšinice T. G. iz Šida jer su se potukli zbog dečje lopte koja je udarila u sveštenikov automobil.

Kako mediji saznaju, incident u Šidu se dogodio 27. juna oko 20.30 sati kada su komšije pozvale policiju i prijavile da se sveštenik posvađao sa komšinicom, a potom i njenim suprugom, te da su se na kraju i potukli.

Deca su se igrala u ulici, pa je lopta koju je bacila ćerka T. G. pala u sveštenikovo dvorište i udarila njegov automobil. Devojčica je otišla po loptu i izvinila se komšiji, ali ju je on izgrdio. Ona se rasplakala i požalila majci, koja je s komšijom od ranije u lošim odnosima, pa je ona došla da vidi šta se desilo – kaže izvor iz istrage.

Uprkos lošim odnosima, komšinica je pitala sveštenika u čemu je problem, te su počeli da se raspravljaju. U jednom momentu, on je ženu navodno odgurnuo i ona je pala, a u sukob se umešao i njen suprug, inače strani državljanin – objašnjava sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Prema rečima izvora, suprug komšinice je pao i ogulio lakat, a naknadno se žalio na bolove. Lekar koji ga je pregledao saopštio je da je reč o lakšim povredama.

Tuču između Z. J. i komšija pokušali su da spreče susedi.

Da se meštani nisu umešali, ko zna šta bi bilo. Patrola koja je došla uzela je izjave od svih aktera, a posle konsultacije s tužiocem utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela, i te su protiv sveštenika i T. G. podnete prekršajen prijave za narušavanje javnog reda i mira – dodaje.

Kako navodi, i žena i sveštenik su policiji poznati od ranije.

– Sveštenik ima nekoliko prijava za narušavanje javnog reda i mira, a neke se odnose na drsko i bahato ponašanje. Sa druge strane, njegova komšinica je uslovno osuđena zbog iznude – ispričao je izvor.

Z. J. koji se predstavio kao verski službenik, za tvrdi da njie ni dodirnuo T. G., ali ni njenog partnera, već da je on nasrnuo na njega.

U našoj ulici, Bogu hvala, ima dosta mališana. I ja sam otac troje dece. Ništa se strašno nije desilo da se ovako završi. Naime, deca su šutirala loptu na ulici i udarila su u moj automobil. Nisu namerno, verovatno, rekao sam im samo da malo povedu računa kako ne bi ništa razbili. Nikakva vika sa moje strane nije bila – priča Z. J. i dodaje da je veliki problem nastao kada je došla devojčicina majka T. G.

Po njegovim rečima, „ona je u vidnom pijanom ili drogiranom stanju histerično terala ćerku da se izvini što je uradila loptom u automobil„.

– Vikala je i terala dete toliko da sam u jednom trenutku rekao „sve je u redu, izvinila se“. Nakon toga je ona, teturajući se, pala, tačnije sela je. Potom je došao njen partner, koji je dosta krupniji od mene, i napao me. Komšija me je odbranio od njega. To je živa istina, za to imam svedoke. Inače, tražio sam od policije da komšinica uradi alko-test i test na drogu – kaže Z. J. i dodaje da prekršajnu prijavu nije dobio i da ima prekršajnih prijava u vezi sa saobraćajem.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here