Poziv privrednicima za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije domaćinstava

0
513

Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji našeg Grada raspisan je, i sa pratećom dokumentacijom objavljen na sajtu Grada Sremska Mitrovica. Nakon završetka ovog poziva i formiranja liste privrednih subjekata biće objavljen i poziv za građane koji će biti krajnji korisnici ovih mera.

Sadržaj Javnog poziva nalazi se na linku:

http://www.sremskamitrovica.rs/page.php?pro_id=794

Za izbor privrednih subjekata postoje dva osnovna kriterijuma istaknuta u javnom pozivu, na osnovu kojih će se formirati lista privrednih subjekata, kao i prošle godine, a to je ponuđena cena i rok na koji ona važi. Svi koji ispunjavaju uslove biće rangirani na listi.

Shodno odluci o unapređenju energetske efikasnosti i racionalnijeg korišćenja obnovljivih izvora energije koju je donela mitrovačka gradska skupština, raspisuje se javni poziv za privredne subjekte koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na sprovođenju ovih mera. Javni poziv sadrži sedam mera na koji se mogu privredni subjekti prijaviti, a rok počinje da teče danas i trajaće do trećeg juna. Hteo bih da naglasim da je ovim javnim pozivom obuhvaćeno više mera, nego što je to bilo prošle godine, međutim nije obuhvaćena mera za privredne subjekte koji se bave ugradnjom solarnih panela, taj javni poziv će biti uskoro raspisan i objavljen na sajtu grada, tako da će svi zainteresovani moći da javni poziv i svu dokumentaciju, prijavne obrasce skinu sa sajta grada.”- objasnio je Miloš Mišković predsednik Komisije za realizaciju mera energetske sanacije Grada Sremska Mitrovica.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here